Thursday 25 October 2012

CANCELLED

Efter en sån här bra start är det klart att något ska gå åt pipsvängen. Vi kommer till flygplatsen och känner redan då att något är lite konstigt och tillslut får vi reda på att flighten är cancelled. Fan vad kul. Så nu kommer vi alltså inte komma till PH imorgon som det var tänkt utan vi kommer komma fram typ 30 timmar senare. Så sjukt jävla irriterande med tanke på att det är en stor Halloweenfest i Port Hedland samma dag som vi nu kommer komma fram och allt kommer bli så himla mycket stressigare. Och Andrea har ju varit så bäst och fixat med hämtning och allt imorgon så jag hoppas verkligen hon fick mitt meddelande i tid. Nu när man varit så inställd på att åka vill man bara få det avklarat och slippa allt strul. Och inte nog med att allt blir asförsenat, vi kommer behöva göra en mellanlandning till i Australien. Förut skulle vi åka Denpasar-Perth-PH men nu har de slängt in Melbourne innan Perth. Omväg och sjukt jobbigt. Det innebär alltså ännu fler flygtimmar på ett trångt litet plan. Tjohoooo

Nu ligger i alltså på ett hotell, rätt fint sådant och försöker återhämta oss och utnyttja servicen. Nää inte riktigt, men man tycker ju att massage kanske kan ingå? och inte kosta 180 USD... eller vad säger ni?

Men positiv som man är så finns det nog en mening med allt. Imorgon ska vi gå på kostymhunting på Balis gator. Få se hur bra det går. Nått läskigt måste man väl kunna hitta i alla skitbutiker häromkring. Men nu ska jag lägga mig i den sköna sängen och bara titta på en bra film. Ska försöka njuta av att inte ha svinhög musik utanför dörren dygnet runt och att slippa ett Balinesiskt bygge som pågick utanför ens balkong på alldeles för obekväma tider. Känns som att det kan va ganska skönt för både kropp och knopp.

Pusspuss /Ida


No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?