Saturday 26 November 2011

Blue Lagoon

Blue Lagoon var det finaste stallet av dom allihopa! Riktigt vackert! Dar bodde vi i Dorms, men anda riktigt frascht! Forsta dagen lag vi bara och badade, snorklade och solade. Pa kvallen sen hade dom Kawa-demonstration. Fraga mig inte vad det ar. Men dom satt pa en film och drack Kawa. Fick mig nagra shottar Kawa och faktiskt sa kande man av det. Det sags ju att man borjar hallucinera, men det gjorde jag inte. Tungan och munnen domna bort och man kande sig lite hog faktiskt. Sa det var kul att fa testa pa nagot riktigt kulturellt, nar allt annat ar turistiskt!

Pa kvallen sen var vi ute med tva killar ifran varat dorm, tva Schweizare. Vi satt pa stranden med smuggeldricka och drack med musik och spel. Sa det var ju trevligt.
Dagen efter akte vi pa en Cave-trip. Sa vi akte ut med bat i en halvtimma tills vi tillsist kom till grottorna. Det var ascoolt att se verkligen! Forst var grottan oppen i mitten sa det var ljust. Men sen skulle man dyka ner under stenarna till en kolsvart grotta for att fa se det. Skitlaskigt da, men ascoolt verkligen!


Stranden



Lille Charlie vilar i sanden.

Kawa-demonstration.

Ser ni Kawa skalen i mitten dar?

Cave-Trip

Fiji-Night, dag 2.

Inhemska dansare underhaller oss, yiha!




Ida och Charlie myser lite.

/Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?