Saturday 26 November 2011

Nya Zeeland here we come!

Just nu sitter vi pa ett internetcafe pa ett hotell bredvid varat sunk-hostel. Det ar stromavbrott dar och eftersom att det otippat nog ar regnvader idag igen sa drog vi oss hit for att fordriva tiden. Kan inte klaga att det regnar. Nu har man en anledning att kunna sitta inne pa datorn hur lange som helst. For allvarligt talat sa drommer jag vata drommar om facebook. Facebook ar guld.

Imorgon bar det av till Nya Zeeland. Vi kommer ha det riktigt kul dar. Nu har vi haft det riktigt relax. Ni kan inte ana hur mycket tid vi spenderat till att inte gora nagonting. Sa antligen kommer man till nagot stalle dar det kommer handa skitmycket! Vi har ju kopt ett busspass via Kiwi Experience. Sa den bussen komemr ta oss genom nastan hela landet. Vi kommer forhoppningsvis att skaffa manga backapacker vanner och festa i Queenstown. Ah sa harligt och dyrt det kommer bli i Nya Zeeland! Men det ar det vart! Man far val leva pa vatten och brod i tre veckor sa man sparar lite pengar. Sa det ar inga problem!

Men men, nu ar min 1,5 timma slut... buhhuuu... Loggar kanske in igen ikvall! Men forst ska vi ata middag med ett norskt par, kul!

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?