Saturday 26 November 2011

Fiji-time

Hej! Nu har vi kommit till fastlandet igen efter 7 dagar pa Fijis oar. Trakigt? Nej, inte ett dugg! Jag tanker inte ljuga for er. Fiji ar riktigt vackert, himmelskt, underbart, mysigt och allt det dar. Men man blev faktiskt valdigt rastlos! Inte nog med att det regna varannan dag... Jag vet att Ussi och Maria papeka att Fiji var fint, men att jag och Ida latt skulle bli rastlosa. Men det sket vi i. Men sen nar man val var dar sa holl man faktiskt med dom! Haha. Men det ar ar riktigt vackert, det kan man inte neka! Om man aker med en pojkvan/flickvan sa skulle man nog ha riktigt mysigt!

Well, well.. Vi borjade iallafall resan med att aka till Beach Comber - Fijis party o. Dock blev det inte sa mycket party for oss den natten. Vi forsokte tagga till, men var alldeles for trotta efter resan. Synd! For det var mycket folk och bra stamning dar! Rekommenderas!


Pa baten pavag mot Beach Comber.




Varat boende.


Ida pa stranden.


Sotisen badar.


En fagel vi sag.


Det borjade saklart att regna..


Bula Dance

Dagen darpa akte vi till Kuata. Vi skulle egentligen aka till Waya Lai Lai island, men det var fullbokat. Sa vi akte dit istallet. Fint stalle, men lite val lag standard kande vi. Det sporegnade aven under hela dagen och natten. Sa vi holl pa att do av trisstess. Men trevlig personal, bra mat och sa.


Molnig beachbild..


En krabba jag hitta.


Skitglad over vadret!



Fortsattning foljer.. /Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?