Thursday 28 February 2013

Hemlösa och partysugna

TT gör det igen. Vi sitter i exakt samma sits som igår. Hemlösa. Igår löste sig allt med boendet, dvs vi bokade det dyra privat rummet. Men ikväll är allt bokat i hela staden. Vi är alltså hemlösa.

Gårkvällen var riktigt kul. Vi startade här på Nomads och körde drickspel i vanlig ordning med lite nyfunna vänner. Sällskapet utökades då svenskarna Alex, Alex och Calle kom och joina oss. Drickspelet urartade och alldeles för många Bulmers ciders sveptes. Hostelbaren leverera som fan. Det var karaoke, jägerbombs och dansande på bord. Riktigt lyckad och kul kväll. Det blev att vi stannade på hostelet tills det var dags att gå och lägga sig.

Idag mådde man ju inte jättebra. Vaknade upp bredvid en bakfull Ida. Linserna var ute, men sminket var på. Hade sovit konstigt så hela axeln kändes bruten. Och det var utcheckning. YEEES! Under denna tid vi levt här har vi checkat in och ut 4 gånger. Haha, så jävla osmarta tjejer..

Ikväll är det fest igen och imorgon drar vi till St Kilda för 3 nätter. Är riktigt taggad på allt! Nu måste jag socialisera med Lewis och Niall. Kram på er alla!

Senaste dagarna:














1 comment:

  1. åååh bulmers! <3 nä men hörni, läste nyss maxiklunkarn... ni tycker alltså att ni är duktiga på att hålla i pengarna.... 100dollar på dricka kmr inte hålla, drick BARA goon ,det gör dom flesta backpackers, o laga ALLA måltider hemma, och bo BARA i dorms, då kommer era pengar säkert räcka gott och väl :)

    ReplyDelete

Jaha, och vad fan vill du säga?