Wednesday 27 February 2013

TT är hemlösa

Nu sitter vi utcheckade på Nomads hostel. I helgen är det en festival här i Melbourne, så alla hostel är fullbokade. Jag och Ida är alltså hemlösa i natt. Härligt. Men tyvärr kan vi inte klaga. Det här är vårat fel. Om det inte vore så att vi gör allt i sista sekund så skulle vi inte vara i den här sitsen.
Så vi får se det från en ljusa sidan.. Vi sparar in pengar! Det är väl såhär man gör som backpacker, eller? Bokar inget boende utan tar det lite som det kommer. Vi får väl hitta några killar som kan låna ut sängen för natten helt enkelt. (Skämt!)

Dagen har spenderats ute på stan. Vi har strosat runt på stan och gått vid alla grafittigatorna. De var små gator som påminde ungefär om gamla stan, fylld med restauranger, caféer och små butiker där man kunde glida runt. Så där käkade vi lunch på ett litet ställe där dom hade god fisk. Mums. Efter det drog vi oss "hem" igen, frös på första gången på månader, och sitter nu här i lobbyn.

Gårdagens utgång känns minst sagt. För mycket drickspel och beerpong har påverkat oss båda. Men ikväll är det utgång igen. Team Trouble är alltid keen. Vi kommer starta likt alla andra dagar här på hostelet, och sedan dra ut ett stort gäng. Träffade lite svenskar igår som förmodligen ska dra med oss också. Yiiha!

Frågan är nu om TT ska köra den hemlösa vägen eller ta ett privatrum här på Nomads.... Hmmm.. Kan ni gissa vad det lutar åt? hihih, fuck dorms!


No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?