Wednesday 4 January 2012

Nu lämnar vi Koh Samui

Idag har de äntligen varit soligt. Första dagen på väldigt länge som solen varit framme hela dagen och himlen helt blå. Äntligen!

Igår kom våra fina Mino och Emma hit, så mysigt det an bli. Det går inte att beskriva hur bra det känns att vi är samlade såhär. Igår åt vi middag ute och bara tog igen massa tid. Nykomlingarna var trötta efter resan så de stannade inne igår. Jag, Maria, Mimmi och Ussi gav oss ut till bargatan och bucketsen. Kul kväll ochsom vanligt kom man hem vid 6. Man börjar känna sig rätt sliten eftersom man varje dag går upp tidigt för att äta av hotellets frukost. Man ligger lite efter med sömnen men man får väl helt enkelt skylla sig själv. Dagen spenderades iallafall på stranden så nu har vi börjat få lite färg igen. Inte helt otippat att Emma kommer från kalla Sverige, ligger en dag på stranden och sen har gått om oss alla i bränna. Hon lär vara svart när hon kommer hem om vädret håller i sig. Nu skavi snart ut och äta middag och sen möta upp Mogge och hans kompis för en äktenskap utgång.

Imorgon lämnar vi koh samui och rör oss mot Koh tao. Där är det betydligt mer paradislikt än de den här ön så då ska vi passa på att snorkla och kanske ta dykcert om vi hinner. Efter koh tao tänkte vi röra oss mot Koh Phangan igen för ett full moon party. Sen blir det Phuket och phi phi Islands. Det är resplanen så långt.

Puss Ida

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?