Monday 2 January 2012

Snabb update

Vet inte Riktigt var jag ska börja. Vi har ju verkligen halkat efter med bloggandet. Det är ett tecken på att vi har haft det så bra.

Känner att det är lite väl mycket att berätta för att veta var jag ska börja. Känns mest logisk att kanske börja med Singapore. Det känns som om det var hur länge sen som helst, och det blir inte bättre av att jag ärvt min fars inte allt för bra minne. (sorry pappsen). Eftersom vi fått tips om att singpores zoo skulle vara bra åkte vi dit. Rätt mycket roliga djur att titta på men inte alls lika många som man trodde. De flesta var antagligen reptiler och fåglar vilket kanske inte är favoritdjuren att titta på. Men Vi fick iallafall se zebror, giraffer, lejon, flodhästar oc massa andra djur. Helt klart trevligt och väldigt zooigt, det är nog lite överskattat kan ja erkänna.

Skippar att berätta mer om singapore eftsom thai är en helt annan grej. Vi har haft hur kul som helst verkligen och ja kan inte ens beskriva hur bra det känns att äntligen få träffa Ussi, vår fina Ussi. Även fast man inte träffats på ett år känns det verkligen som vanligt! Vi har varit hä med Ussi, Marias och Mimmis familjer och firat jul och nyår. Alla syskonen har varit med så vi har festat och haft riktigt kul. Nu har alla åkt hem till Sverige så det känns lite tomt. Men Imorgon kommer Emma och mino hit. Fyfan vad roligt. Nästan alla tjejer tillsammans, det var väldigt länge sen eftersom folk har rest hela tiden.

Iallafall, än så länge har vi ridit elefanter, festat, ätit god mat, åkt på guidad tur på ön och solat extremt lite eftersom det knappt har varit soligt. Man undrar ju vad som händer med vädret i världen, känns som att det är naturkatastrofer överallt oc att vädret inte är som det brukar, men förhoppningsvis kikar väl solen fram snart. Håll tummarna.

Kan ju säga att vi firade nyår på koh phangan, full moon party, extremt galet. Skriver om det i ett eget inlägg.

Hoppas alla mår bra hemma, hörde att ni äntligen fått minusgrader, det var ju på tiden.Bilder kommer en annan dag också, det är tidskrävande och vi ska snart iväg och ta en massage. Så ni får vänta ett tag till.

Puss på er/ Ida

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?