Wednesday 19 December 2012

LEDIGHET, yes!

Idag har vi haft en day-off på jobbet. Vi har badat, solat och åkt till shoppingcentret och inhandlat julklappar och dylikt. Det har varit uppskattat må jag säga. Känns riktigt kul och spännande att vara ledig en veckodag, lite lyxigt!

Gårdagen spenderades på Last Chance, en restaurang/pub här i krokarna. Där var vi ett gäng på 7 pers som hade lite avskedsmiddag för Joshy som åker imorgon. Så vi planerade att ha en big night out, därav ledigheten. Men jättestor blev ju det direkt inte, men det var jättetrevligt! Vi åt middag, drack och spelade biljard. Sedan drog vi hem till oss bada och fortsatte! Mycket lyckad kväll! Det är faktiskt riktigt deppigt att han åker. Han är en skittrevlig och rolig kille som man blir glad av! Tycker också det är as tråkigt för Idas skull, hon och Joshy är så söta tillsammans.. Så det är lite ångest!

Det var ett tag sen någon av oss uppdatera. Mycket har hänt sedan sist. 
  • Andra har svikit SLM (Swedish landscaping mafia) och rest iväg över jul och nyår.
  • Vi hade en girls night out förra veckan. Efter 1 timma ringde vi killarna och ville vara med dom istället. Lyckad tjejkväll.
  • Vi har blivit så mycket bättre på att snåla. Numera struntar vi i maten och köper dricka istället.
  • Min kille har köpt en husvagn, så jag bor 50/50 i mitt hus och i husvagnen. Känns.... annorlunda..
  • Denna vecka har vi i två dagar i sträck gjort klart alla hus och tagit långlunch och badat i poolen. Efter 2 timmar rast ringer vi bossen och frågar om mer hus. Han svarar med ett "Ni jobbar för hårt tjejer" Haha komiskt!
  • Det har varit lite drama i vårt hus. Jag och Ida feat en väldigt speciellt kille som bor med oss. Dock är allt löst nu.
Kommer inte på något mer.. Ikväll ska vi iallafall bjuda killarna på middag och dela ut lite julklappar. Det kommer bli jättemysigt! Ha det bra så länge! Puss!
/Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?