Saturday 8 December 2012

Saturday I love u like gold

Klockan är halv 6 och Mimmi är i köket och blandar en kanna Bailey's shake. Det är inte dagens första och det lär heller inte bli dagens sista. Vi har överlevt en svettig jobbdag i 40 graders värme och cidern står på kylning. Ikväll är det utgång som gäller och jag är minst sagt taggad. Girls night out är planen och det kan inte bli annat är succé. Lördagen är äntligen här och det innebär att det imorogn är veckans lediga dag, vilket i sin tur betyder big night ikväll och sunday session imorgon, YIHA!

Fredagen var relativt lugn. Johnny och hans crew kom över på några cider och det hela slutade med brinnande absinthe shottar, även kallade dragon waterfall. Såklart inte 80 procentig absinthe, därav kan jag säga att det var en relativt lugn kväll (hehe). Men efter 3 timmars sömn var det dags att återigen ge sig an en hård dag i en landscapers skor.

Nu är det dags att ännu en gång ge sig in i dimman och visa PH vad vi går för. Hoppas ni har det bra där hemma och att ni inte fryser ihjäl. Puss på er


No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?