Thursday 7 March 2013

St. Kilda i vårt hjärta

Natten som hemlös i Melbourne gick jättebra. Efter att ha varit ute gick vi och la oss i bagageutrymmet på Hostelet. Vi sov som stockar fram till 6 på morgonen då någon kom och sa till oss at vi var tvungna att hitta något annat. Fulla, trötta och alldeles skakis packade vi väskan återigen och flydde till St Kilda. Där hade vi bokat flera nätter på The Base. Vi checkade in. Dock fick vi inte rummet på en gång, så vi gick ner och la oss i en stor soffa. Vaknade sedan upp as sliten bredvid några killar som pressat ner sig på den metern vi lämnade kvar på soffan. "Du snarkar" sa ena killen till mig... Härligt!

Därefter drog vi på oss väskorna och drog till rummet. Denna gång, precis som innan, bodde vi i ett 8-dorms rum. Och det här rummet märkte man redan första minuterna att det var riktigt sköna människor. Rum 116 - Jag, Ida, Graeme, Charlie, Dan, Rhoss, James och en annan kille vi aldrig hängde med. Fyfan vilket roligt rum!  Det var med kniven i hjärtat man sa adjö till dessa människor efter 5 nätter av goon, drickspel, beach, dans, utgångar, cider, födelsedagsfirande och mycket skratt. Det är ungefär så man kan sammanfatta vår vistelse på The Base i St. Kilda. Jag bara älskar den lilla staden, så laidback och härlig stämning. Och att vi hade världens bästa roomies gjorde allt så mycket bättre!

Vi älskar St. Kilda! Det är allt jag kan säga. Jag vill så gärna tillbaka dit någon gång i framtiden. Bästa bästa St. Kilda!

Fina strandpromenaden






Ida i sängen


Vi följde med Tyler som vi träffade i Filippinerna förra året på en basketmatch.

Vi satt i en sk. "Boxing box" så det erbjöd fri alkohol och mat.

Heja Melbourne Tigers!


Efter basketmatchen drog vi hem och förade med våra roomies.. Muums med goon!

Graeme och Charlie i hostelbaren

Rhoss, Dan och Charlie

Ida, Graeme och jag

Graeme fyllde år, så han firades med partyhattar och mat.


Beach häng



Partyhattarna är på!

Lunch på en engelskpub, dagen till ära!




Beach/Goon - häng

Idisen och Charlie..

Charlie, Dan, Graeme och James.. (James har även också jobbat och bott i PH)

Vi blev utslängda från det här stället senare. Kan inte förstå varför..




Gay-night

Blev uppdragen på scen. Blev beordrad att dansa på scen tillsammans med några andra. Sa adjö till scenen då dom sa att alla skulle dansa utan tröja.. Inte min stil direkt.

Killen i mitten är bög och blev jättekär i Graeme.. Haha!

Sista natten till ära träffade vi Ed Sheeran (tydligen en jättestor kändis) Han är dock inte så känd i Sverige ännu. Coolt var det iallafall!

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?