Saturday 11 February 2012

Var Asien-trip hittils:

Singapore:
1. Singapore - Vi gick pa Zoo och shoppingcentret. Riktigt frasch stad. Men vi hann inte gora sa mycket eftersom att vi bara var dar i tva dagar.

Thailand:
2. Bangkok - Traffa kara Klara och Tess for en kvall. Och gick sedan ut med dom pa bargatan. Bodde pa ett riktigt sunkigt hotell, sunkigaste hittils pa var trip.
3. Koh Samui - Traffa min kara familj, som jag alskar mest av allt, och Ussi och Maria samt deras familjer. Firade julafton. Gick pa restauranger och hade det jattemysigt!
4. Koh Phangang - Vi firade nyar pa Full Moon party. Riktigt bra stamning och bra drag!
5. Koh Samui - Efter Full moon akte vi tillbaka hit for att ta farval av familjerna. Tva dagar efter kom vara fina Emma och Mino.
6. Koh Tao - Efter tva dagar i Koh Samui sa akte vi till Koh Tao med bat. Och vi alla alsdkade Koh Tao. Det var en sann lugn och harmonisk stad. Med eldshower pa stranden och stora puffar man satt pa. Har stannade vi tva natter. Vi akte aven over till en liten o 10 minuter bort som var sjukt vacker!
7. Koh Phangang - Den 7:e januari var det dags for ytterligare ett Full Moon party. Sa vi akte hit och rojde. Aven nu var det skitbra drag och as kul!
8. Phuket, patong - Efter en as lang busstur kom vi dit. Dar gick vi till ett stort kopcentrum pa dagen. Och pa kvallen motte vi upp Mogge for att ga pa Ping Pong-show. Som Ida sa var det valdigt ackligt. Men lite faschinerande pa sitt satt. Jag skulle latt kunna gora det igen.
9. Phi Phi - Basta basta Phi Phi. Har var det mycket fest och harlig stamning. Vi motte Isabella och Robin som vi var med dagarna dom var kvar. Vi testade pa en dykning som dock blev lite mysslyckat da jag inte kunde tryckutjamna oronen andra dyket. Vi akte till olika oar som Ida sa. Och ja, basta hittils enligt mig! Sista kvallen traffa vi aven Jocke och Henke, skit kul! Synd bara att vi bara hann vara med dom en kvall.
10. Bangkok - Har tog vi forst farval av Mino och Emma, efter en rolig tid tillsammans. Vi stannade i tva natter. Hann med att besoka MBK och se en efterlangtad biofilm.

Laos:
11.Vientiene - Har valde vi att stanna i en natt. Vilket var mer an nog. Den har staden var allt annat an levande. Knappt nagra affarer, manniskor eller nagonting. Sa det var skont att dra ifran dagen efter.
12. Vang Vieng - Den har staden var formad for ungdomar och fest. Alla restauranger, barer, hotell och affarer. Allt. Har var det fest dyngnet runt, och det var hur kul som helst! Jag festade dock inte varje dag, for det blev alldeles for intensivt. Men hela tubing-grejen var askul! Den har staden finner man ingen annanstans an Vang Vieng.

Kambodja:
13. Siem Reap - Mysig men lite halvtrakig stad. Vi besokte templen och floating village. Kollade runt pa marknadena och sa. Charmig stad helt enkelt!
14. Phnom Penn - Har kollade vi pa Killing Fields, fangelset och museumet. Vilket var hur intressant som helst! Sjukt att man inte har hort talas om Pon Pot i skolan, nar man far hora mycket om Hitler. Weird. Men nu har man iallafall lite mer kott pa bena.
15. Sihanoukville - Har ar vi nu. Och an sa lange gillar vi det jattemycket!

Ville mer bara ha klart for mig vart vi varit nagonstans. For alla stallen vivarit pa ar minnesvarda och charmiga pa sitt satt! /Mims

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?