Tuesday 27 November 2012

1 månad i PH


Long time no see kära blogg. Tiden bara springer iväg här i Port Hedland. Vi har varit här i 1 månad nu, och det känns som att vi flyttade hit igår. Helt stört snabbt vad tiden går. Jag börjar verkligen älska det här stället. Jag trivs skitbra på jobbet. Vi har träffat och lärt känna en massa sköna personer. Vårt hus och våra roomies är toppen.  Och Ida, min kära vän, är bäst. Vi kan verkligen ha kul var som helst, vi ser till att göra det roligaste av allt! Jag bara älskar det! Tillsammans gör vi liksom pest till fest.

Helgen har varit skitbra! I fredags blev det en lugn kväll. Vi hade på torsdagen varit på Finny Club där det var Karaoke kväll. Så vi var minst sagt slitna. Först lagade vi köttbullar med gräddsås till middag. (Tack mamma för allt du skickade, mycket uppskattat!) Efter middagen gick Ida och la sig. Medan Johnny kom hit till mig och kollade på en film som vi hade hyrt. Skön kväll!
På lördagen var det jobb igen kl. 07:00. Vi jobbade bara halvdag, då vi planerat att dra iväg med Johnny, Joshy och Michael till Karratha och hälsa på Sara och Dylan som flyttade dit för 2 veckor sedan.
Så vi slutade jobbet vid kl. 11:00. Åkte sedan på direkten förbi spritbutiken för att fylla på lagret inför kvällen. Sedan hängde vi lite vid poolen, drack några cider och gjorde oss klara innan avfärd. Sedan kom grabbarna och hämtade upp oss runt 5 och så begav vi oss iväg. Karratha ligger 2 timmar med bil bort från PH. Så bilresan var inte alls farlig, förutom att AC:n slutade fungera efter 5 minuter.. Jag är inte ett stort fan av att basta, så det var minst sagt jobbigt..

Sara och Dylan bor i en stor villa själva. Så efter att vi packat upp och börjat känna oss som hemma började vi spela spel, dricka och snacka. Riktigt trevligt! Och vid 11-12 tiden drog vi ut på en klubb som heter Illusion.
Klubbarna här i West Australia skiljer sig mot Stockholms klubbar kan man säga. Denna klubb ansågs vara en finare klubb. Men det kan typ jämföras med en större Paddy’s i sollentuna, utseendemässigt. Så man blev ju ganska paff när man läste kraven för att komma in på klubben. ”Inga t-shirtar, kepsar, flipflops mm”.. Så killarna fick slita av sig kepsarna för att lyckas komma in på stället. Haha komiskt!
Där blev det en massa jägerbombs, dans och extremt mycket ragg. Vi var inprincip dom enda tjejerna på stället som såg bra ut. Så när man gick på dansgolvet kände man sig som ett lamm som flockades av blodtörstiga vargar. Så vi höll oss i närheten av våra killar hela kvällen.

Dagen efter spenderades i köpcentrumet. Både jag och Ida har bara längtat att köpa ett litet plagg som kan pigga upp garderoben. Så vi hittade faktiskt 2 toppar var. Och sedan köpte vi också en mixer så att vi kan göra smoothies i framtiden. Jag vet att vi är sämst, men vi har faktiskt pratat länge om att köpa en mixer!!
Efter shoppingcentret åkte hela gänget till Point Samson och åt lunch med fina utsikten. Sen packade vi väskorna och begav oss hemåt igen. Så det var verkligen lyckat!

Nu måste jag verkligen gå! Men det positiva är att vi kan koppla internet till datorerna nu... Så det kommer mer! Puss!
/Mimmi


No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?