Tuesday 13 November 2012

Hajfiske och party!


Jag förstår om det är sjukt störande att bloggen inte uppdateras så ofta, utan att allt kommer på en och samma gång. Det beror ju som sagt på att vi inte har internet. Vilket suger. Funderar på att skaffa det. Har en sådan sjuk abstinens efter internet, facebook, instagram och allt. Jag blir galen. Så snart kära vänner ska vi skaffa internet. Struntar i vad det kostar, jag behöver det.

Nu är det i alla fall slut på helgen och dags för en jobb vecka till. Denna vecka kommer i alla fall vara lite kortare! Jag fyller ju nämligen år i helgen, så vi har valt att inte jobba ett lördags eller söndags pass. Yiha! Annars ser vi till att alltid jobba 6 dagar i veckan.
Helgen har i alla fall varit grym. I fredags när vi slutade jobbet så tog vi några cider. På vårat jobb är det som en typ av tradition att chefen bjuder alla anställda på öl och cider efter veckans slut. Så efter fredagens jobbpass kommer chefen med en stor kylväska och bjussar alla på. Sen sitter man i sina fina jobbkläder och dricker, snackar och lyssnar på musik. Väldigt trevlig tradition. Kanske lite farlig också. För dom verkar ju lite väl lugna med att dricka alkohol och sedan köra jobbilen hem… Tur att vi är sånna förståndiga människor och bara dricker 1-2 cider innan hemgång då!
På fredagskvällen tänkte vi först ta det lugnt, med tanke på att vi skulle jobba dagen efter. Men då vi visste att det skulle bli en väldigt lugn jobbdag dagen efter så drog vi ut i alla fall. Vi drog till ett gäng killar som vi känner och var där hela natten. Mycket trevlig kväll! Sedan kom vi hem och sov 2 timmar innan väckarklockan ringde igen.
Sjukt slitna beger vi oss till jobbet, i åtanke att det skulle bli en lugn dag. Men när vi är på plats blir Ida utvald av chefen att jobba med honom själv och fälla träd i några timmar på förmiddagen. Haha, höjden av otur. 2 timmars sömn, bakis och ska jobba med chefen.

Efter att ha jobbat klart begav vi oss hemåt och började fixa oss. Det var en avskedsfest för en tjej och hennes kille som vi var bjudna på. Så vi fixade oss och drog sedan dit: Jag, Ida, Andrea och Angelica. Så efter mycket beerpong och skratt drog vi oss hem och sov.
Söndagen spenderades först vid poolen. Sen på eftermiddagen drog jag, Ida, Johnny, Joshy och några andra till en strand och skulle fiska hajar. Men tyvärr fick vi inget napp.. Men förhoppningsvis blir det en till gång, för enligt dom brukar dom alltid få upp en haj varje gång! Sjukt coolt och läskigt!

Nu ska jag gå! Vi är hemma hos Andrea och Doyle nu och ska se på film! Puss
/Mimmi

Ida och Andrea i lördags

Jag, Angelica, Ida och Andrea

Michael och Johnny fiskar



Idisen

Joshy på klippan

Idisen

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?