Friday 30 November 2012

Heat Stroke och Karaoke

I samma takt som graderna börjar närma sig 40 strecket verkar vinden besluta sig för att avta. Härlig kombination här borta. Heatstroke är väl det man försöker undvika.

"Heat stroke is a life-threatening condition with symptoms of high body temperature, rapid pulse, difficulty breathing and confusion"

Vår vän google beskriver det så fint, och om man ska lita på orden så är det nog lika bra att göra allt man kan för att inte få en. Dagens arbetspass innehöll en himla massa ogräsplock. Hela dagen skulle spenderas i stekande sol, utan vind på alla fyra för att göra fint i rabatterna. Jobbet i sig är rätt enkelt, vi kan sitta och prata och ha det rätt mysigt. Förutom att solen fick en att konstant känna sig svimfärdig behövdes det regelbundet skuggpauser som innebar att man svepte kopiösa mängder vatten. Om jag ska vara helt ärlig kan jag nog inte enbart skylla det på solen. Igår var det torsdag, och torsdagar för oss har numera blivit en tradition att infinna oss på Finny för karaokekväll. Vi har till och med skaffat oss ett medlemskap för att kunna gå dit när vi vill utan att behöva betala inträde. En tidig förfest gjorde att vi runt halv 10 minst sagt var igång när vi rörde oss mot Finny. Eftersom mitt förra uppträdande på scen inte var av världsklass bestämde jag mig för att igår ansvara för att alla uppträdanden filmades. Mimmi, Johnny och Joshy bjöd på ett underhållande nummer och även denna torsdag var lyckad. Så efter 3 timmar sömn vaknade vi upp, med en härlig huvudvärk som har förföljt en hela dagen, och inte den heller verkar njuta av att vistas i gassande sol. Men jobba bör man annars dör man. Vi har väl ingen annan än oss själva att skylla på, men det vare värt och det lär tyvärr hända igen. Helgen är äntligen här, så efter jobbet imorgon har vi en barbecue planerad och på söndag är vi lediga, yiiihhaaa! Hoppas ni har det bra där hemma och skottar snö för fulla muggar!




Så här ser det ut efter en förfest på fyra personer dagen efter. Inte konstigt att det blev en hård dagen på jobbet. Stackars våra gulliga roomies som står ut med allt! 

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?