Saturday 24 March 2012

DETOX!

Hej! Vi har det bra i Boracay, jag och Maria! Det har varit bra vader idag, sa vi lag pa stranden hela dagen. Hur skont som helst! Det ar riktigt fint har. Sanden ar helt vit och vattnet klarblatt. Ett riktigt paradis helt enkelt. Efter stranden drog vi oss tillbaka till var bungalow, duschade, laste och tog en nap.

Nu pa kvallen har vi varit ivag pa TheMale, ett ute-shoppingcenter. Vi kande inte riktigt att det var var sorts klader, men alltid kul att kolla runt lite. Och efter det kakade vi middag och gjorde Detox-behandling. Det gick till sahar: Vi satt i en fatolj med fotterna i ett bad med nagot medel i 30 min. Den liksom rensar kroppen pa smuts och skit. Efter ett kort tag markte man att vattnet blev allt mer brunt. Det kostade runt 120 svenska kronor, och vi fick fotmassage en halvtimme efterat. Sa det kandes faktiskt riktigt bra att gora nu i slutet pa resan. Fa bort all skit man druckit och atit och starta om pa nytt.

    Detox-behandling.

Imorgon ar tanken att ga upp sa tidigt som mojligt och ga till en fin plats. Vi fick tipset av dom som utforde Detox-behandlingen pa oss. Sanden ska tydligen vara annu lenare och vattnet blaare. Sa varfor inte?
Det finns en massa aktiviteter att gora har ocksa. Vi funderar lite pa paragliding, yoga-kurs, jetbat, hinderbana, trip pa alla narliggande ooar och pubcrawl. Maria vill verkligen gora paragliding, men jag ar ju lite skraj for hojder, som ni vet. Men vi kommer sakert gora det iallafall. Maria har tur som har en sann modig tuffing som kompis!

Annars sa ar livet javligt nice. Man borjar verkligen kanna att det ar sista tiden. Och det kanns riktigt konstigt. Samtidigt valdigt kul att traffa alla och ha valkomstfest och hela koret. Men som sagt, konstigt. Vi gar liksom upp pa morgonen. Bestaller lite frukost. Glider runt pa dagarna utan nagon plan. Vi gor bara det vi kanner for att gora. Alla som har varit ute och rest forstar vad jag menar. Man bara glider genom dagarna och njuter. Det kommer verkligen bli som en chock att komma hem till alla masten igen.

Ciao! /Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?