Friday 16 March 2012

Tillfreds i Malaysia

Nu ar vi i Malaysia sedan 3 dagar tillbaka. Vi kom hit med bat ifran Koh Lipe som tog cirka 1 timma. Hur nice som helst. Sa nu ar vi pa Langkawi, vilket ar ett bra stalle. Vi har redan testat pa shoppingen, restauranger, stranden, uteliv och internetcafe, saklart! Det ar nice, lugnare an vi hort om tidigare. Men jag gillar staden!

Nar vi kom hit blev vi tipsade om att bo pa ett billigt guesthouse som heter Gecko. Men tyvarr var det fullt dom forsta tva natterna. Sa vi fick bo och sova pa ett risigt guesthouse bredvid en kohage. Inte det basta vi bott i, men man har ju sankt standarden, for sure. Men igar fick vi ett rum som vi alla stormtrivs i! Igar traffade vi aven Frida Ronnlund och Fanny Gabrielsson. Dom satt pa Gecko, bordet bredvid. Helt sjukt liten varld vi lever i! Askul verkligen! Sa vi forade med dom pa kvallen utanfor rummet. Och sedan drog vi till Babylon och sedan Sunbar. Kvallen var minst sagt galen, vi bara dansade och dansade. Vi drog oss hem nar stallet stangde vid 4, och sedan somnade vi runt kl 7. Riktigt bra kvall!

Idag har vi bara chillat vid stranden. Vi gick och satte oss pa nagot stallde och drack lemonade. Sadar tillfreds med livet, som man kallar det. Fan vad jag ar glad och lycklig. Det kommer att vara hart att lamna resandet. Jag har haft det sa himla kul! Vi ar fria, helt fria! Andra manniskor som inte kannt pa det har har verkligen, och da menar jag VERKLIGEN, missat nagot!

/Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?