Monday 19 December 2011

Bye Bye Nz!

Nu har vi bara ca 13 timmar kvar i vart alskade Nya Zealand. Trakigt med tanke pa att jag alskar det har landet, men det kommer bli kul att se andra platser ocksa. Nya Zealand har varit underbart med valdigt mycket fest. Vi kan behova lite vila efter det har slitna livet. Sa darfor satsar vi pa full moon party pa nyar? Kanns inte som att det kommer ga sa bra att aka till Thailand och forsoka sig pa rehab. Vi kanske klarar av ett par veckor till i det har tempot? Inte sa troligt med tanken pa att kroppen varit ratt motstravig emellanat. Man lever bara en gang, och det far helt enkelt kroppen sta ut med. Den ska vara glad over att den far ha jakligt roligt iallafall.

Sista natten har pa NZ bestamde vi oss for att ta det lugnt. Kanns ganska smart med tanke pa att vi ska lamna hostelet kl 9 imorgonbitti. Forsovit oss har vi gjort tidigare och imorgon kanns som en ganska dalig timing. Vi firade var sista kvall har pa NZ med treratters pa en thairestaurang. Smart drag med tanke pa att det ar det enda vi kommer leva pa narmsta manaden. Men why not, nudlarna har ju funkat hitills, sa det var en sakert kort. Det var inte rikigt inraknat i var strama ekonomi, men efter tva lugna kvallar och 14 paket nudlar kande vi att vi var varda det.

Jag kan inte forsta att det snart ar julafton. Julkanslan har ar jamforbar med augusti i Sverige. Dvs knappt nagonting. Kan tanka mig att julrushen snart borjar pa Ica och det kanns ganska skont att ligga pa en strand da. Om det ar mojligt, tydligen har det varit daligt vader senaste tiden. Vad ar det har? Vadergudarna verkar hata oss. Det blixtrar tydligen i Singapore. Tur att alla barer har tak. Nejda, Singapore blir nog ratt lugnt. Vi har hort att deras zoo ska vara hur bra som helst sa vi satsar pa det istallet for har i Auckland.


Puss pa er alla (eller inga om ni inte laser)

/ Ida

1 comment:

  1. Safari-zoot i Singapore är bra, åtminstone för 11 år sen som jag minns den! BTW so rockar NZ :)

    ReplyDelete

Jaha, och vad fan vill du säga?