Friday 16 December 2011

Taggad tjej!

Just nu sitter vi har vid datorn. Vi maste boka biljett ut ifran Thailand, for annars riskerar vi att inte komma in. Sa det ar ett maste. Jag vet inte hur manga ganger vi loggat in pa datorn och sagt att nu bokar vi biljett, men det hela slutar med att vi sitter pa facebook och nordar oss. Sa idag maste det ske, lite surt om vi skulle glomma det.. Jaja! Nu ar vi iallafall i Auckland. Kom hit igar och det kandes valdigt bra. Bra stad, bra hostel och mycket folk. Vi gillar det. Igar planerade vi att vi verkligen maste borja leva snalare, sa vi har kopt upp oss pa en massa mat och dricka. Sa vi har faktiskt borjat vara mer ekonomiska. Jag menar, vi maste vara mer ekonomiska annars kommer vi sluta pa gatan i Thailand. Och det blir ju inte sarskilt kul for nagon..

Sa igar iallafall gick vi ut och kopte mat och dricka. Pavagen tillbaka ifran Supermarketen sa mottes vi av en massa brandbilar som susade forbi. Det brinner verkligen nagonstans, tankte vi. Och nar vi sedan borjade narma oss hostelet sa markte vi att branbilarna var samlade runt vart boende. Haha, det kandes sa sjukt typiskt om vara vaskor och allt vardefullt skulle brinna inne. Blev knappt ens forvanad. Men som tur var sa var det bara flaskt alarm. Sa vi gick in, fixa oss och gick sedan upp med all dricka pa takterassen. Satt och fora med varan roomie och massa andra ifran Hostelet. Traffade pa tva svenska killar, Calle och Anton, som vi sedan hangde med hela kvallen. Skitbra kvall! Dock storande att ett andra brandalarm gick igang klockan 6 imorse. Sa vi slet oss upp, halvt doda och mottes av fler doda manniskor utanfor. Haha, vilken syn!

Idag skulle vi egentligen ha gatt pa Zoo. Men vadret ar ganska oklart for stunden. Ena sekunden regnar det och andra sekunden lyser solen. Valdigt oklart. Sa vi kanske tar det imorgon. Ska forsoka tvatta idag och gora lite nytta som man mar bra av. For ikvall ar det fest igen och da galler det att vara pa topp. For vi har bara 3 natter kvar i kara Nya Zeeland. Kommer vara sa sorgligt att lamna. Men hur kul som helst att mota upp Ussi efter sahar sjuuukt lang tid! Och Maria, mamma, Sanna, Mino, Emma, Ingela, Maggan, Gustav, Frida och jaa alla! Ska bli skit kul ocksa att traffa Jocke och co, Mogge och ja! Thailand kommer bli helt sjukt kul! Kan inte barga mig! :D Nu ska vi dra och gora staden osaker! Vi hors /Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?