Tuesday 13 December 2011

Wellington!

Efter 2 natter i Kaikoura sa drog vi oss till Wellington. Sa nu befinner vi oss har pa varat hostel. Vi hamna i samma rum som tva andra svenska tjejer, ifran Solna och Sundbyberg. Dom ar as skona, sa igar efter middagen satt vi och fora och drog ut pa stan tillsammans. Det var ju tisdag, dvs lite mindre folk ute, men det var kul! Vi traffade en massa manniskor, spela biljard och bara korde. Det har blivit sa mycket engelska under den har resan, sa det ar skont att faktiskt prata svenska ocksa! Men iallafall, kul kvall!

Idag vaknade vi sedan upp och drog ivag att ata frukost. Och efter det gick vi faktiskt pa ett museum. Vi kande oss tvungna, men det var kul att se! Det var typ som Naturhistoriska museet i Stockholm. Jaja, nu ar vi har pa Hostelet! Vi funderar starkt pa att ta en nap allihopa! Vi ar sjukt trotta efter gardagen. Och med tanke pa att det ar en Big Night ikvall igen (det ar alltid Big Nights har i NZ!) sa behover vi vila lite.

Jag och Ida har aven pratat med varan gamla busschauffor om vart han befinner sig i framtiden osv. Och det visar sig att han kommer att vara i Auckland samtidigt som oss! Vi saknar honom! Ska bli sa sjukt kul att traffa honom igen! for arligt talat ar det nastan lojligt hur mycket vi saknar vara gamla, kara bussvanner! Sa lite nostalgi kommer det vara att traffa honom! Han ar nog den sjukaste manniskan vi nagonsin traffat, han ar galen. Men sa rolig! Sa det ser vi bada framemot! Nu ska vi vila lite tror jag!






/Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?