Saturday 17 December 2011

Saturday

Vi gor framsteg kan jag lova. Igar at jag 4 paket nudlar, en morot och ett apple. Snabba kolhydrater och inget protein ar var nuvarande diet. Med tanke pa att man inte ens ater i narheten av som vi gjort under resan hoppas vi pa att kanske bli av med nagot kilo, eller 10. Det verkar vara ratt svart pa resande fot. De flesta man har traffat har aven dom planerat att kanske ga ner lite i vikt, men det ar snararare tvartoom. Viktuppgang verkar vara oundvikligt. Men vi ska kampa. Jag vagrar komma rullandes hem.

Note till Ussi (som antagligen inte ens laser) : Var beredd pa det varsta sa slipper du hamna i chock.

Igar var vi ute igen. Kopte lite smirnoff Ice och forade pa takterassen. Mimmis musikspelare var med och likasa UNO. Jag kan arligt saga att musikspelaren antagligen ar topp tre av basta sakerna vi tagit med oss. Eller Mimmi tagit med. UNO inforskaffade vi oss i Christchurch, och oj sa vi alskar UNO. Drinking UNO ar ett spel som alla verkar kunna. Eller UNO, bara att man far dricka lite klunkar har och dar.

Har i Auckland ar stamningen valdigt party. Sa pass party att jag angrar som bara den att jag inte har med mig ett par klackar. Har finns det mer klubbar och vakterna i dorrarna ar hardare an pa andra stallen i NZ. Det kryllar fortfarande av  barer och billiga priser, men har vill man garna ga ut riktigt uppkladd. Igar traffade vi en kille fran Indien och en fran portugal pa takterassen. Det ar valdigt fascinerande att traffa manniskor fran olika delar av varlden och fa hora om folks spannande livshistorier. Han fran Indien har bott har i NZ i tre ar. Han var rockstjarna hemma i Indien. Det later som om han skulle ha ljugit for oss men sa ar inte fallet. Hans gamla band ligger nu pa topplistan i Indien, men han slutade for att det blev for mycket droger och grjejer. Och till alla oroliga slaktingar: Nej vi hangde inte med en knarkande Indier i NZ, han ar numera ingenjor och helt ren. Extremt trevlig kille som visade oss en bra klubb. Det var Sick Disco igar, sa det var dans, bra musik och billiga drinkar. Sant gillar vi.

Vadergudarna verkar ha stannat kvar i Queenstown eftersom det regnar har idag igen. Det ger oss annu fler anledningar till att spendera pengarna vi sparar in fran nudlarna pa internet. Museum ar inte riktigt var cup of tea, men vi kanske gar ut pa lite sightseeing senare.

Om nagon dar hemma ens laser far ni garna kommentera. Annars kommer det sluta med att vi gor bloggen privat for var egna skull sa vi inte behover censurera, utan mer anvanda det som en dagbok. Sa skarpning!!

Puss fran Ida

2 comments:

  1. Hej på er
    Jag har försökt kommentera flera ggr - men vete sjutton hur man gör :-)
    Puss på er

    ReplyDelete
  2. Herregud - det lyckades - men det var så krångligt, kan ni inte ta bort några säkerhetsfunktioner så det blir enklare? :D

    ReplyDelete

Jaha, och vad fan vill du säga?