Tuesday 13 December 2011

Vi och delfinerna

Tankte bara ta mig friheten och prata om varan delfinsimning. Forst nar vi kom till centret sa fick vi testa drakter, skor och allt sant. Efter det drog vi ut med bat i en halvtimma for att dom skulle lokalisera vart alla delfiner befann sig. Delfinerna vi skulle simma med var alltsa inte tama, utan 100 % vilda. Sa dom ville forsakra oss om att det inte fanns nagon som helst garanti att delfinerna skulle halsa pa oss. Sa vara forvantningar var ju ganska laga.

Tillslut kom vi till platsen och dar fick vi hoppa i med snorkel och hela koret i 14 gradigt vatten. Iskallt alltsa. Och direkt nar vi kom under ytan sa var det hundratals delfiner. Vi fick tips om hur vi skulle gora for att locka dom till en. Man skulle gora en massa ljud, simma som dom eller dyka langt ner. Sa vi gjorde ju allt for att fa deras uppmarksamhet. Och fyfaaan vad coolt det var! Dom kom vid sidan om en, och akte runt en, medan man sjalv latsades vara en delfin. Ah vilka harliga och underbara djur! Sa sjukt coola, smarta och snalla! Jag tanker ocksa satsa pa att bada med tama delfiner, sa man kan dyka med dom, pussa dom och gosa. For tyvarr skulle man helst inte nudda dom har, forsokte ju saklart iallafall. Men det gjorde bara dom stackarna skramda. Men ah, det var latt vart pengarna! Skitcoolt verkligen!

Lite bilder ifran delfinerna tagna ifran baten.. (Vi fick tyvarr inga bilder ifran salarna, da vi gick i vattnet ifran stranden!)






/Mimmi

No comments:

Post a Comment

Jaha, och vad fan vill du säga?